Om oss

En av landets største

Som et av landets største private senter for landbruksmaskiner gjør vi oss erfaringer om et landbruk i endring der det går mot færre og større enheter. Siden vår oppstart i 1970 har vi vært i gjennom mange endringer i bransjen, og høster nye erfaringer hver gang. Med vår tro på et fortsatt robust landbruk som en bærebjelke i Norske lokalsamfunn satser vi stadig fremover. Vi ønsker å være en foretrukket samarbeidspartner for hele landbruket!


Hvem er vi?

Med ”Service og Tilgjengelighet” som vår hovedparole føler vi et betydelig ansvar for å være på plass når kunden trenger oss, enten det gjelder reparasjoner eller nyinvesteringer. Vi har derfor blant annet utvidet sertifiseringsordningene med godkjenning som 50 km/t-verksted, og vi har blitt sertifisert verksted for masseforflytningsmaskiner. Vi har kjøpt og opparbeidet ny utstillingsplass på Bjørkelangen og sikret oss nye arealer for fremtidig utvidelse. Vi har utvidet servicetilbudet med ytterligere en ny medarbeider på verkstedet med satsning på småmaskiner og småreparasjoner. Med alt dette kan vi tilby et velutrustet verksted med god kompetanse og økt kapasitet både på mindre og større verkstedoppdrag.

Vi opplever også satsningen i Rakkestad med ny avdeling med butikk og verksted som vellykket. På drøye sju års tilstedeværelse føler vi at vi er i ferd med å opparbeide oss en fornøyd kundekrets som vi er parat til å stille opp for ved behov. Med våre 6000 m2 innendørs og våre store nye utearealer fullspekket med landbruksredskaper, traktorer, korntørker, butikksortiment med mer, er vi klare for å møte bonden med de ønsker og behov han har, både på Bjørkelangen og Rakkestad. Håper vår oppgraderte hjemmeside www.we-ma.no faller i smak. Her gis et inntrykk av vårt produktspekter og våre kampanjer.

Vi setter for øvrig stor pris på at du besøker en av våre butikker for en hyggelig landbruksprat og besiktigelse av våre produkter.

Sigbjørn Westreng
Daglig leder